aaa

Arama Kaydedici

10:41
Cover art
Arama Kaydedici

Dil : Türkçe
Lisans :Ücretsiz
İşletim Sistemi : Android




Program Hakkında
İstediğiniz telefon görüşmeleri kaydetme ve aramayı saklamak için hangi seçin. Aramaları ve kaydedilecek göz ardı aramalar seçebilirsiniz. Sen, kayıt dinleyebilirsiniz notlar ekleyebilir ve paylaşabilirsiniz. Google Drive ™ ve Dropbox ile entegrasyon, aynı zamanda aramalar eşleşti ve bulut içinde saklanmasına olanak sağlar.
Android 3.0 Google Drive entegrasyonu ve çalışır.
Bazı telefonlarda iş veya düşük kalitede neden olabilir çağrı kaydını unutmayın. Biz bunu uygulamayı satın almadan önce ücretsiz sürümü deneyin öneririz.
Eğer herhangi bir kayıt sorunla karşılaşırsanız, hoparlör modu veya otomatik olarak açık farklı bir ses kaynağı kaydetmeyi deneyin.
Kaydedilen aramalar gelen kutunuzda saklanır. SD kart olarak kaydedilen aramayı saklamak için klasörün konumunu değiştirebilirsiniz. Gelen kutunuzun boyutunu ayarlayabilirsiniz. saklanan çağrı sayısı cihazınızın hafızasında sadece sınırlıdır.
Eğer konuşma önemli olduğunu karar verirseniz, bunu kaydetmek ve arama klasöründe saklanır tutun. Değilse Önemli bir yeni gelen çağrı otomatik olarak silinecektir zaman eski kayıtları kutuları doldurun.
Bir arama Özeti hemen çağrı sonrası menüsünde çeşitli seçenekler görünür etkinleştirebilirsiniz.
Rehbere Kayıt, telefon numarası veya arama yapabilirsiniz.
Otomatik kayıt için 3 varsayılan ayar vardır:
Herşey Kayıt (varsayılan) - Bu ayar, daha önce göz ardı edilecektir set olanlar hariç tüm aramaları kaydeder.
Her şey göz ardı edilir - Bu ayar önceden kayıtlı olması ayarlanmış olanlar dışında herhangi bir aramaları kaydetmek değil.
İnsanlar göz ardı edilir - bu ayar kişileriniz Tutanak tüm çağrılar dışında herkes önceden kaydedilmiş olacaktır set olanlar hariç.

Sadece Pro sürümü: Sen bulut içinde saklanır gelen aramalar ve özel kişilerden gelen aramaları otomatik depolama ayarlayabilirsiniz

Yazar:

Benzer İçerik

İleri
« İlk
İleri
Son »